top of page

HOE ZET JE JEZELF IN DE MARKT ALS LIVE & RECORDING ARTIST?

2 uur exclusieve Masterclass die jou helpt een beter beeld te krijgen van de tools en manieren om jezelf op de juiste manier in de markt te zetten als live muzikant en recording artist. 

Regelmatig krijg ik vragen en DM's waarin mensen zich afvragen hoe ze zichzelf het beste in de markt kunnen zetten. Dit gaat om een combinatie tussen ... en .... daarom leek het me handig om hierover een keer een exclusieve masterclass te geven waarin ik jou alle ins en outs geef van de muziek industrie en hoe je komt waar je graag zou willen zijn.

Als jij jezelf herkent in enkele of alle onderstaande vragen dan zal deze masterclass zeker een goed idee zijn voor jou. :) 

Loopt je aan tegen het feit dat je niet zo goed weet wat jouw rol is als muzikant/gitarist in een act?

Twijfel jij of je jezelf genoeg vind en jezelf een artiest/gitarist/producer mag noemen?

Weet jij niet zo goed hoe je je moet positioneren in de markt voor jezelf en de ander? (zelfbeeld vs imago)

Vind jij het lastig om je eigen grenzen aan te geven ....

Let op! Deze masterclass is niet voor iedereen. Omdat ik graag de kwaliteit hoog wil houden en wil zorgen dat jij er zoveel mogelijk uithaalt vind ik het belangrijk om aan te geven op wie deze masterclass echt gericht is. 

Als jij een muzikant/gitarist bent die serieus bezig is met muziek en daar graag van zou willen leven dan kom je al een heel eind in de buurt. Als je ook een conservatorium hebt afgerond of op een andere manier de muziek theorie jou eigen hebt gemaakt en al weleens live gespeeld hebt in een band dan ben jij de perfecte match. 

Wat houdt de Masterclass in?

In deze masterclass gaat de focus liggen op de volgende drie onderwerpen:

1. Popindustrie

2. Jezelf in de markt zetten

3. Opnemen van je eigen muziek

Eindigen met een Q&A.

Na deze masterclass heb jij een beter beeld van wat de popindustrie inhoudt en hoe jij jezelf als gitarist/muzikant in de markt kunt zetten. Je hebt de handvatten om te beginnen met het bepalen van wie jij bent, wat je wilt en hoe je gaat ber

Wesley? Wie de f*ck is Wesley?

De meesten weten al wel wie ik ben, je bent immers op een manier op deze pagina beland, maar voor de mensen die vreemd genoeg toch nog denken dat ik alleen heel lekker kan koken bij ThuisBijNuis hier even een kleine recap.

Als klein Wesje kreeg ik op mijn ... mijn eerste gitaar van mijn vader. Dit viel goed in de smaak en dus ging ik naar de popacademie en vervolgens naar conservatorium Haarlem. In mijn derde jaar zei Gers Pardoel ''ik neem je mee'' (oke oke niet letterlijk, but you get it) en zo ging het balletje rollen. Voordat ik het wist zaten mijn zomers overvol, stond ik op een dag in drie verschillende landen en speelde ik regelmatig met Sabrina Starke, 2Unlimited, Diggy Dex, ... en namedroppers. In 20nogwat ging er gas op die lolly mijn eigen band Liptease waar ik toen mijn volle focus op heb gelegd. In 2019 besloot ik om zelf te gaan schrijven en produceren en werd ik gevraagd als vaste gitarist voor Davina Michelle. En daarmee heb je ook gelijk een beeld van wat ik nu doe. :)

bottom of page